Shows

Previous events

Meerhoven24 (Make - A - Wish Fundraiser)

De Hangar, Meerbos 4, Eindhoven

Meerhoven24 is een bijzonder loopevenement in de gelijknamige wijk in Eindhoven. Sinds 2010 lopen ieder tweede weekend van september maximaal 25 teams in estafettevorm gedurende 24 uur, met ieder jaar een ander thema, om zo veel mogelijk ronden af te leggen. Naast de in- en ontspanning (los van de estafetteloop maken diverse andere lopen onderdeel uit van deze 24 uur) is het evenement opgezet voor de wijk en hebben de organisatie en deelnemers zich verbonden aan Make-A-Wish Nederland.

David Savage (USA/NL) acoustic live @Hofnar Scheveningen !

Brouwcafé Hofnar, Doctor Lelykade 28, Den Haag

Feel Good Harbour Sessions! https://www.savedge-music.com/

Over Brouwcafé De Hofnar: In Brouwcafé De Hofnar maak je een verdiende stop tijdens een wandeling naar het strand óf proef je met vrienden aan de bar van de vele speciaalbieren. Binnen of buiten op het terras geniet je van het uitzicht en de reuring van de haven en als het even kan van de zon! De hele dag bestel je lekkere gerechten, van dry aged meat tot sliptongen of Plasman gebak. http://www.dehofnar.nl/

Jul13

Acoustic Thursday: Tuff Enuff Duo (SavEdge Music - Booking)

Het Muziekcafé Het Warm Onthaal, St. Jacobsstraat 2, Den Bosch

Weekly live acoustic music in Het Muziekcafé Het Warm Onthaal.

This week: Tuff Enuff Duo!!! Marcel van der Linden en Adje Blues

The concept is to have one of 12 to 15 artists play each week, revolving 3-4 times per year as to build a following in the area.

Booking & Promotion by SavEdge Music bookings@savedge-music.com